η ιστορια μασ

Με εξειδίκευση από το 1960, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ανυψώσεις, τις μεταφορές και εν γένει σε ό,τι έχει σχέση με τεχνικά έργα

Η ιστορια μας

Η επιχείρηση Ουρανίδη ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αισώπου 1 στο Καλοχώρι, με εξειδίκευση στους γερανούς, τις ανυψώσεις και τις μεταφορές.

Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε στον χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως ανυψώσεις, μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις έχοντας εξειδίκευση στις ανελκύσεις και τις καθελκύσεις σκαφών καθώς και στις φορτοεκφορτώσεις και τις τοποθετήσεις βαρέων μηχανημάτων όπου είναι απαραίτητος ο εξειδικευμένος εξοπλισμός.

Η επιχείρηση ανυψώσεων και μεταφορών Ουρανίδη διαθέτοντας τη κατάλληλη τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό είναι σε θέση να διεκπεραιώσει  διάφορες  εργασίες με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Έχουμε στη διάθεσή μας ιδιόκτητο στόλο από φορτηγά και γερανούς που φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες μεταφορές και ανυψώσεις στις πιο δύσβατες περιοχές.

Ο στόλος οχημάτων της επιχείρησης Ουρανίδη αποτελείται από περονοφόρα, γερανούς παπαγάλους, τηλεσκοπικούς γερανούς κ.α. συνοδευόμενα όλα από πιστοποιητικά καλής λειτουργίας του οίκου TUV Hellas.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.